Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Župan i zamjenik primili Mažoretkinje Goričan

Datum objave: 23. listopada 2013.

mazoretkinje nas

Na europskom prvenstvu koje je početkom listopada održanu u norveškom gradu Lillehammeru, Mažoretkinje Goričan osvojile su tri zlata i jedno srebro.. Uz njih, našu zemlju zastupale su i mažoretkinje iz Splita, Segeta, Kaštele, Koprivnice i Sinja. Ekipu iz Međimurja u srijedu je primio župan Međimurske županije Matija Posavec i zamjenik župana MŽ Zoran Vidović.

 

Čestitajući im na osvojenim medaljama, župan Posavec rekao je da je izuzetno ponosan što su tako uspješno na prvenstvu predstavljale našu zemlju, ali i Međimurje. Veliki napori uloženi su u odlazak na prvenstvo, a naporan i dugotrajan rad je osvajanjem prvih mjesta i nagrađen. Međimurska županija uvijek će pomagati udruge i sportske klubove koje rade s djecom i mladima, a Mažoretkinje Goričan su svojim dosadašnjim radom to zaslužile.

Čestitkama se pridružio i zamjenik Vidović, koji je osim natjecateljima, odao priznanje i voditeljicama, jer su i one svojim radom i zalaganjem doprinijele ovom uspjehu.

 

U ime Mažoretkinja Goričan na prijemu i pomoći se zahvalila voditeljica Katarina Vahtarić – Lovrenčka, te je rekla da su osvojeni pehari uspjeh cijele ekipe. Posebno se zahvalila roditeljima koji godinama prate rad i svojim novcem sudjeluju u odlascima na natjecanje. To je važno jer se na taj način razvija tijelo i duh, stvaraju se radne navike te čvrsta prijateljstva.

 

Na Europskom prvenstvu Mažoretkinje Goričan su predstavljali Sara Lesinger, Josipa Marđetko, Izabel Vadlja, Viktorija Stanko, Lucija Višnjić, Klara Mesarić, Lana Tisaj, Ilaria Ribić, Josipa Bašnec, Valentina Mikec, Ana Jakšić, Patricija Petric, Ivana Horvat, Petra Horvatić. Tajana Mati, Valentina Pongrac, Katarina Jakšić, Ivona Blažek, Bernard Barač i Tomislav Vranešić.

 

{gallery}2013galerije/Listopad_2013/Mazoretkinje{/gallery}

 

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content