Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Odabrani lokalni projekti na potpomognutim područjima

Datum objave: 15. listopada 2013.

Clipboard01

Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova EU objavilo je listu odabranih projekata u okviru Potprograma II. „Priprema lokalnih projekata na potpomognutim područjima“ koji se provodio u sklopu Programa pripreme i provedbe projekata prihvatljivih za financiranje iz fondova Europske unije za 2013. godinu.

 

 

Svrha potprograma je potpora jedinicama lokalne samouprave sa statusom I. i II. skupine prema indeksu razvijenosti za one razvojne projekte koji su prihvatljivi za dodjelu bespovratnih sredstava u okviru natječaja koji se financiranju iz EU programa. Financijska pomoć (bespovratna sredstva) bila je namijenjena u svrhu pripreme i izradu projektne dokumentacije za lokalne razvojne projekte utemeljene na strateškim razvojnim dokumentima.
 
Prihvatljivi prijavitelji za Međimursku županiju bile su općine: Belica, Dekanovec, Domašinec,  Donja Dubrava, Donji Vidovec, Gornji Mihaljevec, Kotoriba, Mala Subotica, Orehovica, Podturen, Selnica, Sveti Martin na Muri, Štrigova, Vratišinec. Ukupno je bilo prijavljeno 7 projekata iz 6 različitih općina. Nakon evaluacije, REDEA je složila listu prvenstva i rezervnu listu koja se sastojala od 5 projekata rangiranih prema ostvarenim bodovima, koja je poslana u MRRFEU na kontrolu.

MRRFEU je prihvatilo predložene projekte te je odlučeno da će se sufinancirati svi projekti na listi ukupne vrijednosti 1.016.466,66 kuna.    

 

Odabrani projekti iz Međimurske županije:

 

tablica projekti

 

 

Odluka o odabiru projekata (pdf) 3,44Mb

Izvor: Regionalna razvojna agencija Međimurje REDEA d.o.o.
Foto: Printscreen Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content