Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Podjeljene nagrade mentorima

Datum objave: 10. listopada 2013.

mentori nas

Povodom Svjetskog dana učitelja Međimurska županija tradicionalno dodijeljuje priznanja mentorima čiji su učenici osvojili prva mjesta na županijskim natjecanjima u protekloj školskoj godini. Ovogodišnja svečanost održana je u srijedu u čakovečkom Katoličkom domu.

 

Priznanja je primilo 127 mentora iz osnovnih i srednjih škola u Međimurskoj županiji. Osim mentora županijskim prvacima, priznanja su dobili i oni čiji su učenici pozvani na državna natjecanja iz Građanskog odgoja odnosno smotru Lidrano.

 

U uvodnom obraćanju župan Međimurske županije Matija Posavec rekao je da učitelji i profesori bez obzira na male prihode i situacije u kojoj se obrazovni sustav u Hrvatskoj nalazi, predano i kvalitetno rade. Tomu su dokaz i brojna prva mjesta koja naši učenici osvajaju na državnim natjecanjima, te visok postotak studenata iz Međimurja koji završavaju studij. Mentori zaslužuju priznanja jer tijekom cijelog školovanja djecu usmjeravaju prema radu i učenju, a poticanjem na sudjelovanje na županijskim i državnim natjecanjima i smotrama kod njih razvijaju zdravi natjecateljski duh. Time pridonose i tome da je Međimurska županija sredina koja ulaže i cijeni obrazovanje.

 

U glazbenom dijelu programa nastupio je Zbor Gimnazije "Josipa Slavenskog" Čakovec.

 

Tabela sa svim nagrađenim mentorima i učenicima (PDF)

 

{gallery}2013galerije/Listopad_2013/Mentori{/gallery}

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content