Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Poziv za iskazivanje interesa za prijavu projekata koji će se financirati u 2014.g. iz jednog od EU fondova za poljoprivredu, ribarstvo i ruralni razvoj

Datum objave: 7. kolovoza 2013.

POZIVI 2011

Ministarstvo poljoprivrede raspisalo je Poziv za iskazivanje interesa za prijavu projekata koji će se financirati u 2014.g. iz jednog od EU fondova za poljoprivredu, ribarstvo i ruralni razvoj.

 

Cilj poziva je prikupljanje projektnih prijedloga na osnovu kojih će Ministarstvo poljoprivrede programirati daljnje mjere i natječaje za korištenje EU fondova za poljoprivredu, ribarstvo i ruralni razvoj u 2014.g., ali i u periodu od 2014. do 2020.

Mole se svi zainteresirani potencijalni prijavitelji projekata (fizičke i pravne osobe u sustavu PDV-a, poljoprivredne zadruge, lokalne akcijske grupe, jedinice lokalne i regionalne samouprave) da popune priloženi obrazac za prijavu idejnog projekta u sektoru poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja. Moguće je prijaviti projekte koji su sukladni sadašnjim IPARD procedurama i objavljenim pravilnicima za provedbu IPARD programa (u svim mjerama), ali i projekte koji nisu u skladu sa IPARD procedurama.

Rok za prijavu projektnih prijedloga je 1.9.2013.

Više informacija i obrazac za iskazivanje interesa za prijavu projektnih prijedloga možete naći na službenim stranicama Ministarstva poljoprivrede.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content