Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Natječaj za donacije „Moja zelena zona!“

Datum objave: 7. kolovoza 2013.

NATJECAJI 2011

Zagrebačka banka je u suradnji s Regionalnom energetskom agencijom Sjeverozapadne Hrvatske objavila natječaj za donacije „Moja zelena zona!“ sa svrhom poticanja inovativnih i održivih projekata primjene zelenih tehnologija te učinkovitog iskorištavanja energije.

 

Na natječaj se mogu prijaviti projekti koji se odnose na energetsku učinkovitost, iskorištavanje obnovljivih izvora energije, održivu gradnju, pokretanje istraživačkog projekta, izdavačku djelatnost u svrhu informiranja i educiranja o zelenim temama, obrazovnu djelatnost u smislu organiziranja seminara, radionica, predavanja i sl., a prijaviti ih mogu obrtnici, male i srednje tvrtke, udruge, poljoprivrednici i OPG, znanstvene i školske ustanove, jedinice lokalne uprave i samouprave te zadruge hrvatskih branitelja.

Osnovni kriteriji za odabir projekata su utjecaj projekta na zajednicu i okoliš te održivost i mogućnost primjene projekata i u drugim sredinama. Ukupni iznos donacije je 300.000 kuna, koji se dijeli na dvije donacije po 150.000 kuna.

Rok za dostavu prijava je 30. rujna 2013. godine.

Sve detalje kao i tekst natječaja možete pronaći na službenim stranicama Zelene zone.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content