Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Župan primio bicikliste Mure-avanture

Datum objave: 29. srpnja 2013.

muraavantura nas

Na državnom natjecanju u brdskom biciklizmu koje je sredinom mjeseca održano u Pakracu, članovi biciklističkog kluba "Mura – avantura" iz Sv. Martina na Muri ostvarili su izuzetne rezultate, jedno prvo, dva druga i jedno treće mjesto. Kako bi im čestitao, u ponedjeljak ih je primio i župan Međimurske županije Matija Posavec.

 

Timotej Kocen iz Štrigove osvojio je prvo mjesto u kategoriji U13, Stjepan Hunjak iz Preloga bio je drugi, a Matija Trstenjak iz Sv. Martina na Muru treći. U kategoriji U15 drugo mjesto na nacionalnoj razini osvojio je Antonio Mišić iz Orehovice.

 

Čestitajući im na uspjehu, župan Posavec naglasio je da je velika stvar biti najbolji u državi, a biciklisti iz ovog kluba svojim rezultatima promiču i biciklizam i Međimursku županiju. Svakodnevno treniranje i rad sigurno će i ubuduće davati odlične rezultate, a na Županiji je da im u tome pomogne, rekao je Posavec.

 

 

{gallery}2013galerije/Srpanj_2013/Muraavantura{/gallery}

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content