Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Ministarstvo turizma - Javni poziv za manifestacije

Datum objave: 27. veljače 2013.
Ministarstvo turizma - Javni poziv za manifestacije
Ministarstvo turizma objavilo je javni poziv za dodjelu bespovratnih sredstava manifestacijama u 2013. godini. Poziv je otvoren do 8. ožujka, a namijenjen je jedinicama lokalne (regionalne) samouprave, turističkim zajednicama, nacionalnim sportskim savezima, umjetničkim organizacijama, zadrugama, trgovačkim društvima, javnim ustanovama te ustanovama u kulturi i obrtima.
Pri odluci o odabiru projekata i dodjeli bespovratnih sredstava, uzimat će se u obzir karakter manifestacije,  dodatni turistički sadržaji i popratna događanja, imidž mjesta i broj posjetitelja, mjesto i vrijeme održavanja manifestacije te njeno trajanje, medijska pokrivenost i drugi učinci. Ministarstvo turizma sufinancirat će do 50 posto opravdanih troškova manifestacije.
Cilj potpore manifestacijama je razvoj i unaprjeđenje turističke ponude kroz organizaciju kulturnih, gastronomskih, enoloških, zabavnih, sportskih i drugih manifestacija kao glavnog motiva dolaska u turističku destinaciju, kao i povećanje ugostiteljskog i drugog turističkog prometa, posebice u razdobljima izvan glavne turističke sezone.
Javni poziv i obrazac, zainteresirani mogu pronaći na web stranicama Ministarstva turizma. – www.mint.hr
Potrebnu dokumentaciju možete pogledati i na slijedećim linkovima:
OBAVIJESTI_2011Ministarstvo turizma objavilo je javni poziv za dodjelu bespovratnih sredstava manifestacijama u 2013. godini. Poziv je otvoren do 8. ožujka, a namijenjen je jedinicama lokalne (regionalne) samouprave, turističkim zajednicama, nacionalnim sportskim savezima, umjetničkim organizacijama, zadrugama, trgovačkim društvima, javnim ustanovama te ustanovama u kulturi i obrtima.
Pri odluci o odabiru projekata i dodjeli bespovratnih sredstava, uzimat će se u obzir karakter manifestacije,  dodatni turistički sadržaji i popratna događanja, imidž mjesta i broj posjetitelja, mjesto i vrijeme održavanja manifestacije te njeno trajanje, medijska pokrivenost i drugi učinci. Ministarstvo turizma sufinancirat će do 50 posto opravdanih troškova manifestacije.Cilj potpore manifestacijama je razvoj i unaprjeđenje turističke ponude kroz organizaciju kulturnih, gastronomskih, enoloških, zabavnih, sportskih i drugih manifestacija kao glavnog motiva dolaska u turističku destinaciju, kao i povećanje ugostiteljskog i drugog turističkog prometa, posebice u razdobljima izvan glavne turističke sezone. Javni poziv i obrazac, zainteresirani mogu pronaći na web stranicama Ministarstva turizma. – www.mint.hr
 
Potrebnu dokumentaciju možete pogledati i na slijedećim linkovima: 
- Javni poziv
- Program
- Obrazac IP13
- Obrazac MF13

 

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content