Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Obavijest studentima o subvencioniranom prijevozu

Datum objave: 8. veljače 2013.
OBAVIJESTI_2011
Upravni odjel za obrazovanje, kulturu i sport Međimurske županije obavještava sve redovne studente koji su se javili na javni za subvencioniranje studentskog prijevoza da su isti i ostvarili.

Studenti koji studiraju izvan Međimurske i Varaždinske županije, a prijavili su se na poziv za subvencionirani prijevoz vlakom ili autobusom u akademskoj godini 2012./2013. karte za autobus moći će podići u svojim općinama ili gradovima od ponedjeljka 18. veljače 2013. godine, a karte za vlak će podići u svojim općinama ili gradovima u ožujku (slijedi naknadna obavijest).
Studenti s područja Grada Čakovca iste će dobiti poštom.

Studenti koji studiraju u Međimurskoj i Varaždinskoj županiji i kupuju mjesečne karte, a prijavili su se na poziv za subvencionirani prijevoz vlakom ili autobusom u akademskoj godini 2012./2013. prilikom kupnje mjesečne karte za autobus ostvaruju subvenciju od veljače, a za vlak od 1. ožujka 2013.

Studentima koji studiraju u inozemstvu naknada će se doznačiti na njihove žiro-račune.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content