Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Zahvala "Katruže"

Datum objave: 28. siječnja 2013.

katruza_LOGO
Drage Međimurke i Međimurci!

U ime Međimurske zaklade solidarnosti “Katruža“ želim svim dobrim ljudima uputiti toplu i iskrenu zahvalu na humanosti, plemenitosti i solidarnosti prema onim našim sugrađanima kojima je to najpotrebnije.
Pokazali ste to proteklih 12 godina nesebično pomažući rad Katruže a veliko srce pokazano je podrškom koncertu kojeg je organizirala „Katruža“ zbog čega je dvorana Centra za kulturu bila rasprodana za nepuna dva dana.
Upravo smo na tom primjeru, mi Međimurci, pokazali da unatoč teškim vremenima u kojima živimo imamo veliko i plemenito srce koje nesebično darujemo za one kojima je pomoć doista potrebna. Takvih je, nažalost, sve više stoga Vas, uz zahvalu na dosadašnjoj suradnji, pozivam da i dalje svi zajedno budemo dio velikog „Katružinog“ srca. To će biti najbolji primjer da uz to što živimo u najljepšoj županiji imamo zavidnu razinu humanosti. Stoga još jednom hvala na toplini i podršci. Zahvalu upućujem izvođačima koji su se odazvali koncertu te svojim nastupom uveličali predivnu večer. To su Marija Jambrošić, Meri Šeparović, Rebecca Posavec, Suzana Herceg, Mirko Švenda Žiga, Đuka Čaić, Ivan Bene – Đura z Međimurja, Neno Gavez, Mateo Mikulić, Ivan Mezga, Željko Grahovec, Dean Mošmondor, članovi Limene glazbe Belica i Kulturno umjetničke udruge Zasadbreg. Toplo zahvaljujem prijateljima Katruže koji su stigli iz svih krajeva Hrvatske; Vinko Coce, Duško Lokin, Nano Prša i Rajko Suhodolčan. Zahvaljujem voditeljima Mateji Gošćiej i Miljenku Ovčaru te ekipi Srce televizije na izravnom prijenosu i snimci koncerta kao i udruzi „Priločko srce“ na pomoći u organizaciji koncerta. Za koncert je prodano 580 ulaznica po 30 kuna a u vrijeme trajanja koncerta te snimke na srce televiziji, humanitarni telefon Katruže zabilježio je više od dvije tisuće poziva. Snimka koncerta naći će se na DVD-u koji je u prodaji u uredu Zaklade „Katruža“ u prostorijama Međimurske županije u Čakovcu i Turističkom uredu Turističke zajednice grada Čakovca, Kralja Tomislava.

Upravo zahvaljujući podršci i plemenitosti naših građana, aktivnosti Katruže se nastavljaju. Pomoć je potrebna mnogima a zaklada „Katruža“ je svojim djelovanjem spasila živote. To čini sretnima nas koji vodimo Katružu a osjećaj zadovoljstva je i kod stotina naših članova i podupiratelja, znanih i neznanih ljudi koji su dio velikog međimurskog srca – Katruže. Jer čovjek je najviše čovjek kad pomaže i usrećuje druge. Želim Vam svako dobro.

Upravitelj Zaklade: Matija Posavec
Predsjednik Upravnog odbora: Miroslav Horvat, dr.med.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content