Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Humanitarni koncert "Za Katružu"

Datum objave: 4. siječnja 2013.

katruza_LOGO

Pomoći ljudima u nevolji za Međimurce je nešto što se podrazumijeva. Zahvaljujući plemenitosti i humanosti naših sugrađana Međimurska zaklada solidarnosti "Katruža" u 12 godina svojeg postojanja bolesnima je donirala preko 3.400.000,00 kuna za kupnju potrebnih lijekova i medicinskih pomagala.

Po treći put za redom, Zaklada organizira godišnji koncert, a prihod od prodaje ulaznica namijenjen je za pomoći koje dodjeljuje "Katruža". Na konferenciji za novinare održanoj u četvrtak  zamjenik župana i upravitelj "Katruže" Matija Posavec naglasio je da će na  koncertu koji će se održati u srijedu 09. siječnja u čakovečkom Centru za kulturu s početkom u 19:00 sati nastupit  poznata glazbena imena iz Međimurja, ali i ostatka Hrvatske.

Na pozornicu će izaći Žiga, Đuka Ćaić, Rajko Suhodolčan, Duško Lokin, Vinko Coce, Limena glazba Belica, Meri Šeparović, Ivica Jurgec, Rebeccca Posavec, Ivan Mezga, Mateo Mikulić, Željko Grahovec, Suzana Herceg & Neno Gavez, KUU Zasadbreg, Nano Prša, Marija Jambrošić i Đura z Međimurja.

Osim kupnjom ulaznice, Zakladu možete pomoći i pozivom na posebni telefonski broj (060/888-991) te i na taj način donirati sredstva, rekao je Posavec.

Cijena poziva je 3,75 kn/min za pozive iz fiksne mreže, a 5,05 kn/min za mobilne. PDV je uključen u cijenu.

Koncert će uživo prenositi Srce TV, a prodavat će se i snimka. Karte se po cijeni od 30 kuna mogu nabaviti blagajni Centra za kulturu, uredu "Katruže", caffee baru "Arcus" u Čakovcu, Turističkoj zajednici Grada Čakovca, Pizzeriji "Rosa" u Prelogu te Turističko informativnom centru u Murskom Središću. Također, ovog vikenda bit će postavljen štand u središtu Preloga na kojem će karte i zakladne suvenire prodavati žene iz „Priločkog srca“ Predsjednik Upravnog odbora Zaklade Miroslav Horvat, dr. med. rekao je da je samo u prošloj godini dodijeljeno 32 pomoći u ukupnom iznosu od 221  tisuće kuna, a održano je deset sjednica. I u ovu godinu ušli su radno, tako da su na u srijedu održanoj sjednici dodijelili 4 pomoći u ukupnom iznosu od 23.000,00 kuna.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content