Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Rezultati nagradnih natječaja za djecu

Datum objave: 28. studenoga 2012.

big-374

U sklopu Europske godine aktivnog starenja i međugeneracijske solidarnosti Međimurska županija provela je nagradne natječaje za vrtiće i osnovne škole i to likovni natječaj „Što sam naučio od djeda i bake“ za djecu predškolske dobi te literarni natječaj „Što sam naučio baku i djeda?“ za djecu nižih razreda osnovnih škola.

Prvu nagradu na natječaju „Što sam naučio od djeda i bake?“ za djecu predškolske dobi osvojila je starija mješovita skupina Dječjeg vrtića Svete male Terezije, Belica. Mješovita skupina Dječjeg vrtića Srčeko iz Vratišinca osvojila je drugu nagradu, dok je treću nagradu osvojila vrtićka skupina iz Dječjeg vrtića Bambi, Čakovec.

Na natječaju „Što sam naučio baku i djeda?“ prvu nagradu osvojio je učenik Ruben Prstec iz Osnovne škola Vladimira Nazora Pribislavec. Klara Smolek iz Osnovne škole Kotoriba osvojila je drugu nagradu, dok je Nina Braniša iz Osnovne škole Belica osvojila treću nagradu.
Nagrade autorima najboljih radova bit će uručene na svečanosti povodom završetka Europske godine aktivnog starenja i međugeneracijske solidarnosti koja će se održati 5. prosinca 2012. u izložbenom salonu Muzeja Međimurja s početkom u 12.00 sati.

Ovom prilikom čestitamo svim nagrađenima i zahvaljujemo se vrtićima i osnovnim školama koje su sudjelovale.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content