Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Uspješna akcija "Katruža" i "Priločko srce"

Datum objave: 5. studenoga 2012.
Međimurska zaklada solidarnosti „Katruža“ i  članice „Priločkog srca“ Prelog u
subotu 3. studenog 2012. godine  u vremenu od 8,30 – 11,30 sati na štandu ispred Međimurske banke  u Prelogu  prodavale  su  knjigu pjesama   „Snaga sutona“ koje je gospođa Ljubica  Fleten iz Preloga  donirala Zakladi  Osim toga prodavali su se   i suveniri iz donacije- razglednice, čestitke i ostalo. Građani Preloga i ovaj put odazvali su se u velikom broju akciji i kupnjom knjige ili suvenira pomogli rad Zaklade.
Prodano je trideset knjiga  gospođe Fleten čime ja sakupljeno 1.200,00 kuna, a   prodajom suvenira i donacija prikupljeno je još  1.698,50 što ukupno iznosi 2.898,50
Međimurska zaklada solidarnosti „Katruža“ zahvaljuje gospođi Ljubici Fleten,  članicama „Priločkog srca“ Prelog i medijima koji su popratili događanje.
Cjelokupni prihod akcij iskoristiti će se za pomoć onima kojima je to najpotrebnije- bolesnima s područja Međimurske županije.

katruza_LOGO

Međimurska zaklada solidarnosti „Katruža“ i  članice „Priločkog srca“ Prelog u subotu 3. studenog 2012. godine  u vremenu od 8,30 – 11,30 sati na štandu ispred Međimurske banke  u Prelogu  prodavale  su  knjigu pjesama   „Snaga sutona“ koje je gospođa Ljubica  Fleten iz Preloga  donirala Zakladi  Osim toga prodavali su se   i suveniri iz donacije- razglednice, čestitke i ostalo.

Građani Preloga i ovaj put odazvali su se u velikom broju akciji i kupnjom knjige ili suvenira pomogli rad Zaklade.  

Prodano je trideset knjiga  gospođe Fleten čime ja sakupljeno 1.200,00 kuna, a   prodajom suvenira i donacija prikupljeno je još  1.698,50 što ukupno iznosi 2.898,50 Međimurska zaklada solidarnosti „Katruža“ zahvaljuje gospođi Ljubici Fleten,  članicama „Priločkog srca“ Prelog i medijima koji su popratili događanje.

Cjelokupni prihod akcij iskoristiti će se za pomoć onima kojima je to najpotrebnije- bolesnima s područja Međimurske županije.
homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content