Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

"Katruža" i "Priločko srce" prodaja knjige pjesama Ljubice Fleten

Datum objave: 31. listopada 2012.
Međimurska zaklada solidarnosti „Katruža“ i  članice „Priločkog srca“ Prelog u
subotu 3. studenog 2012. godine  u vremenu od 8,30 – 11,30 sati na štandu ispred Međimurske banke
prodavati će knjigu pjesama Ljubice Fleten  Snaga sutona.  Uz knjige koje je gospođa Fleten donirala Zakladi , moći će se kupiti i suveniri iz donacije- razglednice, čestitke i ostali suveniri.
Pozivamo  građane Preloga da se odazovu akciji i kupnjom knjige ili suvenira pomognu rad Zaklade.
Cjelokupni prihod akcij iskoristiti će se za pomoć onima kojima je to najpotrebnije- bolesnima s područja Međimurske županije.
katruza_LOGO
Međimurska zaklada solidarnosti „Katruža“ i  članice „Priločkog srca“ Prelog u subotu 3. studenog 2012. godine  u vremenu od 8,30 – 11,30 sati na štandu ispred Međimurske banke prodavati će knjigu pjesama Ljubice Fleten  Snaga sutona.  

Uz knjige koje je gospođa Fleten donirala Zakladi , moći će se kupiti i suveniri iz donacije- razglednice, čestitke i ostali suveniri. Pozivamo  građane Preloga da se odazovu akciji i kupnjom knjige ili suvenira pomognu rad Zaklade.

Cjelokupni prihod akcij iskoristiti će se za pomoć onima kojima je to najpotrebnije- bolesnima s područja Međimurske županije.
homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content