Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Najava edukacija za poduzetnike

Datum objave: 25. listopada 2012.
OBAVIJESTI_2011
U okviru programa „Obrazovanje za poduzetništvo“ kojeg provodi Ministarstvo poduzetništva i obrta, Regionalna razvojna agencija Međimurje REDEA d.o.o. će do kraja ove godine organizirati šest seminara za poduzetnike.

29. listopada 2012. predstavnici Uprave za međunarodnu suradnju investicije i razvoj Ministarstva poduzetništva i obrta predstavit će novi Zakon o poticanju investicija i unapređenju investicijskog okruženja dok će se u studenom održati EBCL edukacija – Europska potvrda poslovnih kompetencija, kao i radionica na temu Osnovna informatička znanja.

U prosincu su na rasporedu edukacije na teme Uvođenje sustava kvalitete, napredni modul edukacije o informatičkim znanjima te Kreiranje branda.

Početkom sljedeće godine predviđene su sljedeće edukacije:

  1. Kako osmisliti i napisati projekt te dobivati sredstva iz pretpristupnih fondova,
  2. Kako provoditi EU projekt,
  3. Analiza konkurentnosti (benchmarking),
  4. Metodologija za izradu investicijskih elaborata i poticaji s osnove investicijskih ulaganja,
  5. Zakonodavstvo u EU (zakonodavne promjene koje će utjecati na vođenje poslovnih knjiga) te
  6. Upravljanje kadrovima.


Prijavni obrasci i detaljnije informacije o samom sadržaju edukacija bit će dostupni na stranicama REDEA-e www.redea.hr desetak dana prije održavanja radionica.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content