Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

IPA PROJEKT „PRIJATELJSTVO BEZ GRANICA” Veseli dani u Zalaszentgrotu

Datum objave: 2. srpnja 2012.
IPA PROJEKT „PRIJATELJSTVO BEZ GRANICA”
Veseli dani u Zalaszentgrotu
Od 22. do 24. lipnja 2012. međimurski izvođači i izlagači gostovali su u mađarskom gradiću Zalaszentgrotu na trodnevnoj kulturnoj manifestaciji u sklopu projekta „Prijateljstvo bez granica” sufinanciranom sredstvima Eurpske unije iz programa IPA prekogranične suradnje Mađarska – Hrvatska, a u kojem je Međimurska županija jedan od partnera.
Kulturno umjetnička udruga Zasadbreg, Stanko Trstenjak, Međimurske roke, Sirana Opor, OPG Mirjana Biber i Turistička zajednica Međimurske županije dostojno su predstavili Međimurje u partnerskoj regiji mađarske županije Zala. Uz Međimurce, te goste iz Čazme u programu su nastupili i domaćini iz Zalaszentgorta i Heviza. Srdačna atmosfera i vesela lica obilježila su i ovaj susret već poznatih partnera, a do kraja projekta ostaje nam još samo jedna postaja – gostovanje u Čazmi od 6. do 8. srpnja.
Projekt „Prijateljstvo bez granica” završava konferencijom koja će se održati 17. srpnja 2012. godine u Čakovcu.
zalaOd 22. do 24. lipnja 2012. međimurski izvođači i izlagači gostovali su u mađarskom gradiću Zalaszentgrotu na trodnevnoj kulturnoj manifestaciji u sklopu projekta „Prijateljstvo bez granica” sufinanciranom sredstvima Eurpske unije iz programa IPA prekogranične suradnje Mađarska – Hrvatska, a u kojem je Međimurska županija jedan od partnera.Kulturno umjetnička udruga Zasadbreg, Stanko Trstenjak, Međimurske roke, Sirana Opor, OPG Mirjana Biber i Turistička zajednica Međimurske županije dostojno su predstavili Međimurje u partnerskoj regiji mađarske županije Zala.
Uz Međimurce, te goste iz Čazme u programu su nastupili i domaćini iz Zalaszentgorta i Heviza. Srdačna atmosfera i vesela lica obilježila su i ovaj susret već poznatih partnera, a do kraja projekta ostaje nam još samo jedna postaja – gostovanje u Čazmi od 6. do 8. srpnja. Projekt „Prijateljstvo bez granica” završava konferencijom koja će se održati 17. srpnja 2012. godine u Čakovcu.
homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content