Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Župan primio TOP studentice

Datum objave: 21. lipnja 2012.

Top_nas
Župan Međimurske županije Ivan Perhoč u četvrtak je primio dvije uspješne međimurske studentice - Eminu Šlibar i Ivanu Mrčelu. Riječ je o stipendisticama TOP Stipendije za Top studente koju je prije desetak godina osnovao list Nacional, a projektu su se priključile brojne renomirane hrvatske tvrtke.

Stipendiju su dobile za uspjeh tijekom studiranja i za društveno koristan rad kojim se bave uz učenje u svoje slobodno vrijeme. Emina je pred diplomom na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, smjer poslovna ekonomija, a Ivana na Akademiji likovnih umjetnosti u Zagrebu, smjer grafika.

Župan im je čestitao na uspjehu te rekao da su primjer svim mladima iz Međimurske županije bez obzira gdje studiraju. Takvi studenti najbolje su jamstvo da je školstvo u Međimurskoj županii na visokoj razini, a njihov uspjeh nadovezuje se na rezultate mnogobrojnih međimurskih studenata.

Zahvaljujući se na čestitkama, Ivana i Emina rekle su da temelj svog obrazovanja i radnih navika dobile u osnovnim i srednjim školama, a ljubav prema stvaralaštvu i humanitarnom radu u obiteljima. Iako najvjerojatnije karijeru neće graditi u Međimurju, uvijek će isticati od kuda potječu.

Inače, obje namjeravaju dalje nastaviti studij. Ivana već sada ima svoje poduzeće koje se bavi fotografijom i video produkcijom, dok se Emina namjerava zaposliti u Zagrebu. Naravno, ponuda za posao im ne manjka.

{gallery}2012galerije/Lipanj_2012/Top{/gallery}

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content