Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Zahuktavaju se pripreme za Urbanovo 2012.

Datum objave: 7. svibnja 2012.
LogotipU2012_m
Organizacijski odbor manifestacije Urbanovo 2012. ima pune ruke posla. Posljednje pripreme privode se kraju i najavljuje se najbolje Urbanovo dosad. Tome u prilogu govori i činjenica da su pokroviteljstvo prihvatili i Predsjednik Republike Hrvatske dr. Ivo Josipović i Vlada RH, a županija-partner je Istarska županija. 

I ove godine centralni događaj biti će trodnevni „Festival Pušipela, Bajkovitih okusa i sajam vinarske i vinogradarske opreme“ koje će se održati od 25.-27. svibnja 2012. u sportskoj dvorani u Štrigovi. Ovaj Festival godinama je rastao i danas je prepoznat kao jedna od najvećih gospodarsko - turističkih manifestacija u Međimurju, a međunarodni karakter osigurava da se za Urbanovo čuje i van granica lijepe naše. Model županije partnera prošle se godine s prijateljima iz Zadra pokazao kao pravi potez, a ovogodišnje prisustvo nekolicine najjačih istarskih vinara i njihove malvazije Festivalu pušipela osigurati će dodatnu draž u bogatstvu okusa.

Tako će posjetitelji Festivala za jubilarnu cijenu moću kušati najbolja međimurska i istarska vina, a uz to i specijalitete tradicionalne međimurske kuhinje. Avanturistički nastrojeni ljubitelji dobre kapljice na svoje će doći u programu Dan otvorenih podruma koji će se održati u subotu 19. svibnja 2012. Dan kasnije u Svetom Urbanu održat će se proštenje i Vinska veselica kao vesela uvertira centralnog događaja. Organizatori najavljuju i mnoštvo popratnih sadržaja, koncerata i tradicionalni Vinski bal tako da dobra zabava u prekrasnom gornjem Međimurju neće izostati.

Idući tjedan očekuje nas objava detaljnog programa manifestacije, a događaje vezane uz organizaciju, kao i brojne novosti možete pratiti svakodnevno na raznim internetskim portalima. Da Urbanovo raste iz dana u dan potvrđuje i sve više prijatelja na www.urbanovo.hr, facebooku, twiteru i ostalim društvenim mrežama.

Program (PDF)
PlakatU2012_m

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content