Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

„Međimursko dvorišče“ u izložbenom prostoru Green Gold Centra

Datum objave: 27. travnja 2012.
„Međimursko dvorišče“ u izložbenom prostoru Green Gold Centra
Međimurska županija prva je od svih hrvatskih regija postavila izložbu u izložbenom prostoru Green Gold Centra u Zagrebu. Ovaj projekat realiziran je u suradnji s Hrvatskim farmerom koji je na prvom katu ovog poslovno-trgovačkog centra osigurao prostor za postav cjelogodišnje izložbe. Cilj je da se na tom prostoru predstave svi hrvatski krajevi s autohtonim izlošcima karakterističnima za kraj iz kojeg dolaze.
„Međimursko dvorišče“ postavljeno je ponajviše zahvaljujući g. Stanku Trstenjaku iz Marofa vlasniku obiteljskog etno muzeja, ponajvećem sakupljaču i čuvaru međimurske kulturne etnobaštine.

greengold03aMeđimurska županija prva je od svih hrvatskih regija postavila izložbu u izložbenom prostoru Green Gold Centra u Zagrebu. Ovaj projekat realiziran je u suradnji s Hrvatskim farmerom koji je na prvom katu ovog poslovno-trgovačkog centra osigurao prostor za postav cjelogodišnje izložbe.
Cilj je da se na tom prostoru predstave svi hrvatski krajevi s autohtonim izlošcima karakterističnima za regiju iz koje dolaze. „Međimursko dvorišče“ postavljeno je ponajviše zahvaljujući g. Stanku Trstenjaku iz Marofa vlasniku obiteljskog etno muzeja, ponajvećem sakupljaču i čuvaru međimurske kulturne etnobaštine koji je za potrebe izložbe ustupio dio svog vrijednog blaga.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content