Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

113. sjednica Katruže

Datum objave: 19. travnja 2012.
katruza_LOGO
Upravni odbor Međimurske zaklade solidarnosti „Katruža“ održao je 17. travnja    2012. godine svoju 113.sjednicu , četvrtu   u ovoj godini.

     Dodijeljeno  je pet  pomoći  u  iznosu od cca.  23.300,00 kuna. Pomoći su dodijeljene podnositeljima  zahtjeva – djeci iz  Čakovca i Nedelišća  za provođenje rehabilitacije  terapeutskog jahanja u  iznosu od 3.000,00 kuna  po podnositelju zahtjeva,  podnositeljici zahtjeva iz  Okruglog Vrha također za provođenje rehabilitacije terapeutskog jahanja  u iznosu od 3.000,00 kuna, podnositeljici zahtjeva iz Nedelišća  za kupnju lijeka u iznosu od 10.600,00 kuna i podnositeljici zahtjeva iz Kotoribe za kupnju lijeka u iznosu od  3.700,00 kuna. 
    Upravni odbor Međimurske zaklade solidarnosti „ Katruža“   samo u ovoj godini dodijelio je pomoći u iznosu od  88.700,00 kuna.

Pozivamo sve koji su u mogućnosti,  da  uplatom članarine ili donacije  omoguće da i dalje možemo pomagati onima kojima je to najpotrebnije, bolesnima. Zahvaljujemo   građanima, tvrtkama, ustanovama, udrugama , općinama i gradovima koji godinama podržavaju rad Zaklade. 

MEĐIMURSKA ZAKLADA SOLIDARNOSTI
„KATRUŽA“
Upravitelj Zaklade
Matija Posavec, dipl.ing.

Upravni odbor Međimurske zaklade solidarnosti „Katruža“ održao je 17. travnja    2012. godine svoju 113.sjednicu , četvrtu   u ovoj godini.

            Dodijeljeno  je pet  pomoći  u  iznosu od cca.  23.300,00 kuna. Pomoći su dodijeljene podnositeljima  zahtjeva – djeci iz  Čakovca i Nedelišća  za provođenje rehabilitacije  terapeutskog jahanja u  iznosu od 3.000,00 kuna  po podnositelju zahtjeva,  podnositeljici zahtjeva iz  Okruglog Vrha također za provođenje rehabilitacije terapeutskog jahanja  u iznosu od 3.000,00 kuna, podnositeljici zahtjeva iz Nedelišća  za kupnju lijeka u iznosu od 10.600,00 kuna i podnositeljici zahtjeva iz Kotoribe za kupnju lijeka u iznosu od  3.700,00 kuna.  

            Upravni odbor Međimurske zaklade solidarnosti „ Katruža“   samo u ovoj godini dodijelio je pomoći u iznosu od  88.700,00 kuna.

Pozivamo sve koji su u mogućnosti,  da  uplatom članarine ili donacije  omoguće da i dalje možemo pomagati onima kojima je to najpotrebnije, bolesnima. Zahvaljujemo   građanima, tvrtkama, ustanovama, udrugama , općinama i gradovima koji godinama podržavaju rad Zaklade.  

 

                                                           MEĐIMURSKA ZAKLADA SOLIDARNOSTI

                                                                                  „KATRUŽA“

                                                                            Upravitelj Zaklade

                                                                       Matija Posavec, dipl.ing.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content