Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Naučite organizirati i provesti javno događanje

Datum objave: 6. travnja 2012.
act_volonter
Udruga Autonomni centar - ACT iz Čakovca organizira višednevni trening “Organizacija i provedba javnog događanja- planiranje, marketing, logistika, upravljanje resursima, evaluacija”.

Treninzi će se odvijati u više termina od travnja do srpnja 2012. godine u Čakovcu.
Ovim putem pozivamo sve zainteresirane volontere iz Međimurske i Varaždinske županije da se prijave. Prijaviti se mogu svi volonteri, sa ili bez volonterskog iskustva, od 15 i više godina, uz uvjet da aktivno sudjeluju u cijelom ciklusu obrazovanja.

Nudimo vam...
- kvalitetnu besplatnu edukaciju od trenera sa dugogodišnjim iskustvom i učenje u motivirajućoj atmosferi kroz različite metode iskustvenog učenja - diskusije, rad u malim grupama, studije slučaja, simulacije...;
- potvrdu o uspješnom savladavanju treninga izdanu od Autonomnog centra;
- upis treninga u volontersku knjižicu;
- ručak i osvježenje u sve dane radioničkog djela i prakse (napomena: ne pokrivamo putne troškove i smještaj sudionika).

Broj sudionika je ograničen na 25. Prednost će imati oni sudionici s obzirom na bolje napisanu motivaciju u prijavnici. Prijave traju do 23.4.2012. do 13h.
Više o samom treningu i za prijavu na trening, pogledajte na: http://actnow.hr/trening/

Treninzi su dio aktivnosti projekta City volunteers koji je u okviru IPA Operativnog programa Slovenija- Hrvatska 2007.-2013. Projekt djelomično sufinanciraju Europska unija i Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske.


Za više informacija, molimo Vas obratite se na sljedeći kontakt:
Ana Mikulić
040 390 047
ana@actnow.hr
homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content