Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Skupština izglasala dobitnike nagrade Zrinski za 2012. godinu

Datum objave: 29. ožujka 2012.
nagrada_nas
Na 20. sjednici Skupštine Međimurske županije održanoj u četvrtak 29. ožujka 2012. godine, usvojeni su prijedlozi za ovogodišnje dobitnike nagrade "Zrinski".

Nagradu za životno djelo ove godine dobit će prof. dr. Stjepan Hranjec iz Čakovca i to za izuzetan doprinos na očuvanju i promociji povijesne baštine Zrinskih i predstavljanju Medimurja kao Županije Zrinskih te Zajednica hrvatskih kulturno-umjetničkih udruga Međimurske županije za doprinos i zapažene rezultate na njegovanju kulturnog i etno nasljeđa Medimurja. Nagradu će dobiti i Franjo Lebar iz Železne Gore, Mario Vukoja iz Čakovca, dr. Med. Mirko Komarčić iz Šenkovca, Udruga građana "Zrinska gada" iz Čakovca, te Zajednici hrvatskih kulturno-umjetničkih udruga Međimurske županije.

Nagrade će se dodijeliti na Svečanoj sjednici Međimurske županije koja će se održati u ponedjeljak 30. travnja u 10:00 sati u Dvorani za svečane namjene Muzeja Međimurja Čakovec.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content