Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Info dan programa Kultura 2007-2013

Datum objave: 9. ožujka 2012.

Kultura_EUInformativni dan na temu programa Europske unije Kultura 2007. – 2013. održati će se 23.3.2012. godine u prostorijama Centra za kulturu Čakovec s početkom u 9:45 sati. Informativni će dan održati Odjel za kulturnu kontaktnu točku Ministarstva kulture u suradnji s Centrom za kulturu Čakovec.

 


Pozivaju se svi zainteresirani djelatnici iz kulturnog sektora - javne i privatne ustanove u kulturi, ustanove s određenim segmentom kulturne djelatnosti, kulturni operateri, umjetnici i nakladnici na Informativni dan na kojem će saznati više informacija o mogućnostima i načinima sudjelovanja u europskim projektima. Više detalja bit će rečeno o projektima kratkoročne (1.2.1.) i dugoročne suradnje (1.1.) te projektima suradnje s Trećim zemljama (1.3.5.) kao i o projektima potpore književnim prijevodima te pisanju projekata i ispunjavanju prijavnica za sudjelovanje u istima.


Program događanja možete preuzeti ovdje.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content