Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

ŠESTAN-BUSCH d.o.o.dobitnik zlatne kune za 2012.

Datum objave: 5. ožujka 2012.

22_20080226143233

Izvor: http://www.poslovnipuls.com/2012/02/28/zlatna-kuna/

Tvrtka ŠESTAN-BUSCH iz Preloga dobitnik je nagrade „Zlatna kuna“ za 2012. godinu koju dodjeljuje Hrvatska gospodarska komora za uspješnost u poslovanju i doprinosu hrvatskom gospodarstvu u cjelini. Nagradu je tvrtka ostvarila kao najuspješnije malo trgovačko društvo.

ŠESTAN-BUSCH moderna je privatna tvornica koja nudi opsežnu liniju plastomernih proizvoda kao i kompozitnih proizvoda. Jedna je od najboljih proizvođača antibalističkih kaciga na svijetu. Najprepoznatljivija je po proizvodnji zaštitnih kaciga, koje među ostalim koristi NATO i predstavlja hrvatski brend u vojnoj industriji u svijetu.


Kriteriji za dodjelu zlatne kune su: pokazatelji likvidnosti, pokazatelji zaduženosti, pokazatelji aktivnosti, pokazatelji profitabilnosti, pokazatelji u vezi za zaposlenost, pokazatelji iz analize prihoda, snaga trgovačkog društva, nematerijalna i materijalna imovina. „Zlatna kuna“ dodjeljuje se u kategorijama mala trgovačka društva, srednja trgovačka društva i velika trgovačka društva. U kategoriji malih tvrtki za nagradu „Zlatna kuna“ 2012. uz ŠESTAN-BUSCH d.o.o. iz Preloga nominirani su bili AdriaWinch d.o.o. iz Splita,  Altpro d.o.o. iz Zagreba, Dynomax d.o.o. iz Viškova te Presenta Nova d.o.o. iz Zagreba. Prema kriterijima ŠESTAN-BUSCH ostvario je najbolje rezultate i osvojio „Zlatnu kunu“ za 2012. godinu.

Detaljnije informacije potražite na službenim stranicama:

-    http://www2.hgk.hr/kuna/nominacije.asp?id=132
-    http://www2.hgk.hr/kuna/nominacije.asp.
homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content