Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Međimurski poljoprivredni proizvođači na finoteka.com

Datum objave: 28. veljače 2012.

finoteka_nas

Potpisivanjem Ugovora s tvrtkom HR-Koncept Međimurska županija poljoprivrednim proizvođačima s našeg područja omogućuje besplatno promoviranje proizvoda na internetskim stranicama Finoteka.com.

Riječ je o projektu koji je prije četiri godine pokrenula tvrtka HR-Koncept d.o.o. iz Nedelišća. Cilj projekta je da se na jednom mjestu kupcima i svima zainteresiranima prezentiraju proizvodi poljoprivrednih gospodarstava, ali i da se omogući svim zainteresiranim kupcima da na jednom mjestu jednostavno pronađu proizvod koji ih zanima.

Predsjednik Skupštine Međimurske županije Petar Novački, naglasio je da novo vrijeme putem Interneta omogućuje nove načine promocije i prodaje proizvoda, a županija omogućavanjem besplatnog oglašavanja poljoprivrednim proizvođačima otvara novi kanal plasiranja njihovih proizvoda. Pročelnica Upravnog odjela za poljoprivredu i turizam Međimurske županije Danica Pošta istaknula je da iako Međimursku županiju ovaj projekt stoji 7.000,00 kuna, njegova posredna vrijednost puno je veća. Pravo na besplatno korištenje ostvaruju poljoprivredna gospodarstva s područja Međimurske županije koja su upisana u Upisnik poljoprivrednih gospodarstava. Proizvođači svoje proizvode na ovaj način nude preko etabliranog portala i to svima zainteresiranima u Hrvatskoj i svijetu.

Direktor tvrtke HR-Koncept Hrvoje Kolman predstavio je internetske stranice Finoteke te pozvao sve zainteresirane da se prijave putem Interneta ili preko obrasca koji mogu dobiti u Upravnom odjelu za poljoprivredu i turizam Međimurske županije, ne web stranicama Međimurske županije i u sjedištu tvrtke u Nedelišću. Proizvođači se mogu pretraživati preko abecednog popisa, mjesta u kojem rade, ali i preko proizvoda koje nude.

Ugovor između županije i tvrtke se odnosi na razdoblje od 01.ožujka 2012. godine do 28. veljače 2013.

{gallery}2012galerije/Veljaca_2012/Finoteka{/gallery}

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content