Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Župan i zamjenik primili FIlipa Udea

Datum objave: 24. siječnja 2012.

ude_nas
Bez obzira na rezultat koji će polučiti na Olimpijskim igrama u Londonu, Filip Ude ostat će jedan od najvećih sportaša u međimurskoj povijesti, te će mu županija organizirati dostojan doček. Naglasio je to župan Međimurske županije Ivan Perhoč prilikom prijema proslavljenog čakovečkog gimnastičara, upriličenog povodom njegova plasmana na Olimpijske igre.

Udea i njegov stručni tim primili su župan i zamjenik župana MŽ Matija Posavec,  koji su tom prilikom naglasili da je Ude jedan od rijetkih sportaša s našeg područja koji su uvijek naglašavali odakle dolaze. Unatoč financijskim teškoćama, Međimurska županija olimpijski je ciklus prije dvije godine izdvojila u proračunu te je pratila Filipove pripreme i natjecanja. Plasiranje u London rezultat je predanog rada i vizije koju imali su svi u gimnastičkom klubu, od samog Filipa do njegovih trenera, a u to se mogu ugledati neki drugi sportovi.

Ude je rekao da će na Olimpijadi dati sve od sebe, a da u sebi očekuje najbolji rezultat. Član stručnog tima, Mario Vukoja naglasio je da je ponovni plasman na OI dokaz da njegov uspjeh nije slučajnost već rezultat predanog rada. Na kraju, zahvalio se županiji na uloženim sredstvima preko financiranja Olimpijskog ciklusa.

{gallery}2012galerije/Sijecanj_2012/Ude{/gallery}

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content