Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Prva sjednica upravnog odbora Katruže u ovoj godini

Datum objave: 20. siječnja 2012.

katruza_LOGO

Upravni odbor Međimurske zaklade solidarnosti „Katruža“ održao je 19. siječnja 2012. godine  prvu  sjednicu u ovoj godini. Dodijeljene  su dvije pomoći  u  iznosu od cca.  21.066,00 kuna. Pomoći su dodijeljene podnositelju  zahtjeva - djetetu iz Svete Marije za provođenje rehabilitacije  terapeutskog jahanja u iznosu od 5.166,00 kuna  i podnositeljici zahtjeva iz Nedelišća za kupnju lijeka u iznosu od cca.15.900,00 kuna. Upravni odbor Međimurske zaklade solidarnosti „ Katruža“   zahvaljuje članovima   Hrvatskog društva „Međimurje“  iz Ontaria, Kanada na  uplaćenoj donaciji od 3.000 kanadskih dolara .

Zahvaljujemo   građanima, tvrtkama, ustanovama, udrugama , općinama i gradovima koji na bilo koji način  pomažu rad Zaklade te pozivamo sve koji su u mogućnosti,  da  uplatom članarine ili donacije  omoguće da i dalje možemo pomagati onima kojima je to najpotrebnije, bolesnima.  

MEĐIMURSKA ZAKLADA SOLIDARNOSTI „KATRUŽA“
Upravitelj Zaklade
Matija Posavec, dipl.ing.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content