Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Županijski dužnosnici razgovarali sa novim saborskim zastupnicima

Datum objave: 5. siječnja 2012.

zastupnici_nas
Župan Međimurske županije Ivan Perhoč, zamjenik župana Matija Posavec i predsjednik Skupštine Međimurske županije Petar Novački u četvrtak su se susreli sa zastupnicima novog saziva Hrvatskog Sabora koji imaju prebivalište na području naše županije. Tema radnog sastanka bila je podrška projektima Međimurske županije, kao i suradnja na izradi zakonskih prijedloga koji se direktno tiču naše regije.

Na sastanku su bile zastupnice Sunčana Glavak, Nadica Jelaš i Dragica Zgrebec te zastupnici Dragutin Glavina i Mario Moharić, dok je zastupnik Dragutin Lesar bio spriječen. Dogovoreno je da se županijski dužnosnici sastaju za saborskim zastupnicima svakog prvog ponedjeljka u mjesecu kako bi im prezentirali prijedloge zakona i odluka koje se direktno tiču rada Županije te međusobno razmijenili informacije. Također, u upravnoj zgradi Županije uredit će se jedna prostorija u kojoj će zastupnici moći primati građane.

Također, saborski će zastupnici aktivnije nego dosad davati podršku inicijativama koje dolaze s područja Međimurja. Prisustvovat će sjednicama kolegija načelnika i gradonačelnika, a bit će nazočni i prilikom posjeta ministara i veleposlanika akreditiranih u našoj zemlji.

{gallery}2012galerije/Sijecanj_2012/Zastupnici{/gallery}

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content