Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Župan Perhoč Međimurkama i Međimurcima čestitao Novu godinu

Datum objave: 31. prosinca 2011.

nova_nas
Povodom završetka stare i početka Nove godine, župan Međimurske županije Ivan Perhoč, građankama i građanima Međimurske županije uputio čestitku u kojoj stoji:

"Poštovane Međimurke i Međimurci!

Kraj godine prilika je da se osvrnemo na razdoblje iza nas, ali i da s nadom pogledamo u 2012. Godina koja je na izmaku velikoj većini nas bila je teška. Mnogi naši sugrađani ostali su bez posla, broji su oni su jedva spajali kraj s krajem, a mnoge tvrtke s područja županije unatoč kvaliteti, svoj posao ne mogu naplatiti.

Mi u županiji trudili smo se osiguravati normalno funkcioniranje sustava te vjerujem da smo uspjeli barem djelomično ublažiti srozavanje privatnog i općeg standarda. Trudili smo se da cijenu krize ravnomjerno rasporedimo na sve. Vodili smo pritom računa da nikome ne ugrozimo opstanak, te sam danas bez obzira na sve kritike, siguran da je najteže iza nas.

Na predstojeću 2012. godinu gledam s optimizmom. Međimurke i Međimurci uvijek su, kad je bilo teško znali zasukati rukave i osloniti se na vlastite snage. Upravo zato je Međimurje danas kraj u kojem su gospodarski pokazatelji uzlazni. Siguran sam da su ovi pozitivni trendovi početak razdoblja oporavka.

Kriza nas je naučila da se ne može nedogledno živjeti na dug, da se teško zarađeni novac mora ulagati samo u programe i projekte koje su od općeg interesa i koje stvaraju novu vrijednost. Mi u županijskoj upravi tako smo se ponašali od samog početka, a danas su ta načela prihvatili gotovo svi. Stoga sam siguran sam da povratka na staro više nema.

Građanke i građani Međimurja! Želim Vam mnogo uspjeha u sljedećoj godini, a prije svega svima mnogo zdravlja i osobnog probitka. Poduzetnicima želim mnogo uspješnih novih poslova, zaposlenima da na posao odlaze bez strepnje za plaću ili radno mjesto, najmlađima sretno i bezbrižno djetinjstvo, đacima i studentima uspjeh u učenju, umirovljenicima mirnu i dostojanstvenu starost. Želim da Međimurje i dalje bude kraj u kojem je lijepo raditi i živjeti!

ŽELIM VAM SRETNU I USPJEŠNU NOVU 2011. GODINU!"

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content