Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Božićna čestitka župana Perhoča

Datum objave: 24. prosinca 2011.

zupan_440_300_1
Povodom predstojećih božićnih blagdana župan Međimurske županije Ivan Perhoč svim građankama i građanima Međimurja uputio je čestitku u kojoj stoji:

Božićno vrijeme doba je u godini kad više nego inače primjećujemo svoje bližnje, ali i one kojima je pomoć potrebna. Mnogi od nas, okupljajući se oko božićnog drvca sjetit će se i onih koji blagdane ne mogu provesti u krugu voljenih i na način na koji bi to željeli. Solidarnost, suosjećanje i pomaganje potrebitima  jedne su od najplemenitijih vrlina koje neko društvo i pojedinac može imati.

Božić više nije isključivo vjerski blagdan već je širom svijeta postao i simbol širenja zajedništva i ljubavi, kao i postojanja nade u bolje sutra. Upravo zato želim da božićni duh u svima nama prevladava cijelu godinu.
Svim vjernicima, svim građankama i građanima Međimurske županije želim blagoslovljene, čestite i ispunjene Božićne blagdane.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content