Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Međimurski samci donirali Katružu

Datum objave: 7. prosinca 2011.

samci_nas
Udruga „Međimurski samci“ iz Čakovca ove nedjelje održala je  druženje u povodu Svetog Nikole, a novac koji su prikupili na humanitarnoj tomboli odlučili su donirati Međimurskoj humanitarnoj zakladi "Katruža".


Kako je na konferenciji za novinare održanoj u srijedu naglasila predsjednica Udruge Marija Belović, udruga djeluje već 15 godina, okuplja preko 200 članova, a druženje su iskoristili kako bi pomogli onima kojima je to najpotrebnije.  Predsjednik Upravnog odbora "Katruže" Miroslav Horvat rekao je da je u 11 godina djelovanja zaklada isplatila oko 3 milijuna kuna, a ove 140 tisuća, čime se pomoglo 30-torici naših sugrađana. Kako zahtjeva za pomoći ima mnogo više nego što je novaca, svaka donacija je hvalevrijedna.

Upravitelj zaklade, zamjenik župana Međimurske županije Matija Posavec, istaknuo je da se kvaliteta života neke sredine ocjenjuje i broju i kvaliteti udruga koje na tom području djeluju. Međimurski samci ovom donacijom pokazali su da imaju veliko srce.

Ukupno su prikupili i donirali 4.130,00 kuna.

{gallery}2011galerije/Prosinac_2011/Samci{/gallery}

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content