Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

HELP PORTRAIT 2011 – Osmjeh za ljepši Božić

Datum objave: 5. prosinca 2011.
help_portrait_logo
Ove godine, točnije 10. prosinca 2011., Čakovec  po prvi put sudjeluje u globalnom Help – Portrait projektu koji osmislio je američki fotograf Jeremy Cowart sa željom da se fotografijom i nadasve dobrom voljom uljepša dan ljudima kojima je to najpotrebnije.  Projekt je uskoro izašao iz lokalnih okvira i proširio se na cijeli svijet, a treću godinu zaredom u njemu sudjeluju i hrvatski gradovi.

Sama ideja projekta nije puko poklanjanje fotografija, već interakcija, suosjećanje, pažnja, zajedništvo i nadasve ljudskost . Pokloniti nekome svoje vrijeme, osmijeh i provesti nekoliko lijepih sati s ljudima kojima će to značiti jako puno, prava je vrijednost Help – Portrait projekta.

U organizaciji Help – Portraita u Čakovcu sudjeluju Volonterski ured Međimurje, Regionalna razvojna agencija Međimurje REDEA d.o.o. i Tehnološko Inovacijski Centar Međimurje. Događanje će se održati

10. prosinca 2011. godine
u vremenu od 10,00 do 15,00 sati
u prostorima Tehnološko Inovacijskog Centra Međimurje
Bana Josipa Jelačića 22B, Čakovec

Ako ste fotograf, vizažist, frizer, volonter, donator pridružite se! Nije važno da li ste profesionalac ili amater. Važna je vaša volja i ljubav prema ljudima oko sebe, vaše vrijeme koje ćete im pokloniti. Fotografija koju ćete izraditi i pokloniti biti će lijepa i vrijedna uspomena onima kojima je pažnja potrebna i koje će ta fotografija podsjećati na jedna poseban dan ispunjen srećom i smijehom.
Javite nam se ukoliko želite sudjelovati u ovoj humanitarnoj akciji na službenoj stranici projekta;

http://community.help-portrait.com/group/help-portrait-cakovec

ili na Facebook stranicama Volonterskog ureda Međimurja;

http://www.facebook.com/volonterski.ured.medjimurja

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content