Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Poziv na informativno predavanje „Mogućnosti zapošljavanja u institucijama Europske unije“

Datum objave: 30. studenoga 2011.

HR_EU_sluzbeni_Približavanjem Republike Hrvatske članstvu u Europskoj uniji sve aktualnijim postaje pitanje zapošljavanja hrvatskih državljana u institucijama EU-a. Dokaz je tome i prvi natječaj za državljane RH koji predviđa zapošljavanje u institucijama na određeno vrijeme u svrhu pripreme proširenja, raspisan 2009. godine.

 

Slijedom navedenog, Varaždinska županija, u suradnji s Ministarstvom vanjskih poslova i europskih integracija RH, Međunarodnom organizacijom Frankofonije (OIF) te Upravom za europske poslove francuske Nacionalne škole za javnu upravu (ENA), sa zadovoljstvom Vas poziva na kraće informativno predavanje „Mogućnosti zapošljavanja u institucijama EU-a“koje će održati gđa Julie Leprêtre iz Sektora za pripremne tečajeve za natječaje za rad u institucijama EU-a francuske Nacionalne škole za javnu upravu (ENA). Predavanje će se održati u četvrtak 8. prosinca 2011. g. u 11.00 sati, u dvorani Glazbene škole u Varaždinu, Kapucinski trg 8, Varaždin.

Predavanje će biti na engleskom jeziku.

 

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content