Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Obnovljena zgrada ambulanti u Goričanu

Datum objave: 27. studenoga 2011.

ambulanta_nas
Prigodnom svečanošću u subotu je obilježen završetak radova na obnovi i dogradnji objekta Doma zdravlja. Ova investicija bila je vrijedna oko pola milijuna kuna, a osim što će mještani Goričana liječničke usluge dobivati u uređenim i osuvremenjenim prostorima, tu će biti smješten još jedan liječnički tim.

Kako je na svečanosti naglasio načelnik Općine Goričan Mario Moharić, resorno je ministarstvo odobrilo obavljanje djelatnosti opće odnosno obiteljske medicine za još jedan liječnički tim. Čakovečki Dom zdravlja već je osigurao tim koji dolazi u Goričan, a trebao bi početi s radom čim s ministarstva stignu potrebni papiri.

Župan Međimurske županije Ivan Perhoč naglasio je da obnovom ove zgrade liječnička usluga postaje dostupnija i primjerenija današnjem vremenu za sve mještane ove općine. Ulaganja u zdravstvenu infrastrukturu ne smiju se zanemariti, te investicije poput ove podižu standard življenja i u manjim sredinama.

{gallery}2011galerije/Studeni_2011/Ambulanta{/gallery}

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content