Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Jedanaest godina "Katruže"

Datum objave: 31. listopada 2011.

Katruza_nas
Kao i protekih deset godina, mjesec studeni bit će Mjesec Katruže. Ova međimurska zaklada, koji je osnovala Međimurska županija, 10. studenog, povodom svoje 11. obljetnice organizirat će dvije manifestacije, humanitarnu nogometnu utakmicu te veliki humanitarni koncert.

Kako je na konferenciji za novinare održanoj u ponedjeljak u Maloj vijećnici Međimurske županije istaknuo upravitelj zaklade i zamjenik župana Međimurske županije Matija Posavec, od 2000. godine do danas "Katruža" je dodijelila 480 pomoći ukupne vrijednosti preko 3 milijuna kuna. To su izvrsni rezultati, naglasio je Posavec, koji su najbolji dokaz da je zaklada Međimurju potrebna.

U četvrtak, 10. studenog u Sportskoj dvorani u Prelogu održat će se humanitarna nogometna utakmica između ekipa Humanih zvijezda Hrvatske i Međimurske županije. U momčadi Humanih zvijezda čiji je izbornik Velimir Zajec igrat će i Goran Vlaović, Silvio Marić i Boris Novković, dok će boje Međimurja braniti župan Ivan Perhoč.

U 19 sati u dvorani Graditeljske škole održat će se koncert "Prijatelji za Katružu". Pored gostiju iznenađenja nastupit će Mirko Švenda Žiga, Đuka Čaić, Marija Jambrošić, Đura z Međimurja, Josip Katalenić Željko Grahovec, Emina Božić, Meri Šeparović Vresk, Carla Belovari, Ivica Dobranić, Mateo Mikulić, Josip Sanjković Mitrica, Ivica Jurgec, Ivan Škvorc Ivač, Suzana Herceg , KUD Mačkovec i Tamburaški sastav Belica.

Cijena ulaznice za obje manifestacije je 25,00 kuna, a mogu se kupiti u zgradi Međimurske županije, Turističke zajednice Grada Čakovca, Cafee baru Arcus te na katružinom štandu koji će ove subote biti postavljen na čakovečkom Trgu Republike.
Inače, građani svoje priloge zakladi mogu dati i putem telefona na broj 060/888-991.  CIjena poziva s fiksne mreže je 3,68 kuna, a s mobilne 4,87 kuna. Porez na dodanu vrijednost uključen je u cijenu. Naravno, sav prihod namijenjen je Međimurskoj zakladi solidarnosti Katruža.

{gallery}2011galerije/Listopad_2011/Katruza{/gallery}

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content