Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

TRAŽE SE VOLONTERI!

Datum objave: 10. listopada 2011.
banka_hrane

Traže se volonteri za akcije prikupljanja hrane na više lokacija diljem trgovačkih centara na području Međimurja.

Akcije će se održati 15. i 16. listopada 2011.  povodom Međunarodnog dana borbe protiv gladi u svijetu.

Zadatak volontera će biti da na ulazu trgovačkog centra uruče kupcima informativni letak u kojem se navode značaj i ciljevi akcije i zamolba za kupnjom prehrambenog proizvoda prema njihovom izboru, kojeg će pri izlazu iz trgovine ubaciti u kutiju za donaciju.

Organizator akcije je Banka Hrane Hrvatska, humanitarna udruga sa sjedištem u Rijeci, u suradnji s Međimurskom županijom. Banka Hrane Hrvatska dio je međunarodne federacije (Food Bank FEBA) sa sjedištem u Parizu. Njena glavna djelatnost sastoji se u prikupljanju poljoprivrednih, agro-industrijskih i trgovinskih proizvoda od donatora, njihovog skladištenja, sortiranja i distribucije socijalno ugroženim kategorijama stanovništva, posredstvom humanitarnih organizacija, socijalnih institucija i udruga koje isto tako pomažu siromašnima.

Uključite se u ovaj iznimno kvalitetan humanitaran projekt koji može uvelike pomoći socijalno najugroženijem dijelu stanovništva čitave regije, a ujedno povećati socijalnu osjetljivost gospodarstva, tj. onih koji hranu proizvode i nažalost često puta bacaju velike količine.

Kontakt osoba:
Međimurska županija
Melita Jambrović
040/374-238; melita.jambrovic@medjimurska-zupanija.hr

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content