Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Sudjelujte u edukacijama i natječaju o upravljanju ljudskim potencijalima

Datum objave: 7. listopada 2011.
kr

Od 3. listopada otvoren je natječaj za Nagradu za raznolikost u upravljanju ljudskim potencijalima – za ravnopravnost spolova, dobnu ravnopravnost, uključivanje osoba s invaliditetom i uključivanje pripadnika nacionalnih manjina u zapošljavanje kod poduzetnika i obrtnika.

Poslodavci se mogu prijaviti za Nagradu on-line, a prijavni obrazac se sastoji od općeg i specifičnog dijela.

Svrha dodjeljivanje ove Nagrade za poslodavce, poduzetnike i obrtnike je identificiranje primjera dobrih praksi kod hrvatskih poslodavaca te da se njima pruži prilika upoznati se sa svjetskim trendovima u poticanju raznolikosti kod zapošljavanja.

Potrebno je ispuniti upitnik i prijavu za Nagradu, a više informacija o samoj Nagradi, koracima kao i uputama za prijavitelje može se pronaći na Internet stranici http://www.suzbijanjediskriminacije.hr/trenutne-aktivnosti.html .

Za sve dodatne informacije, zainteresirani se mogu obratili na e-mail adresu lana.nacinovic@irtr.hr ili na telefon 01/ 6065254.

Uz natječaj, provodit će se i besplatne edukacije o uključivanju raznolikosti u radnom okruženju - 11. listopada u Zagrebu, 14. listopada u Osijeku i 27. listopada u Zadru (prijavnica za edukacije – u prilogu).

Ove su aktivnosti sufinancirane iz Programa Europske unije za zapošljavanje i socijalnu solidarnost - PROGRESS (2007-2013), više na http://ec.europa.eu/progress .

Program implementira Europska komisija, a osnovan kako bi financijski podržao implementaciju ciljeva Europske unije na području zapošljavanja, socijalne solidarnost i jednakih mogućnosti te tako pridonio ostvarivanju ciljeva Europske 2020 strategije na ovim područjima.

Sedmogodišnji program PROGRESS usmjeren je na sve dionike koji mogu pomoći u razvoju odgovarajućih i efikasnih zakonodavnih okvira i politika u području zapošljavanja i socijalne solidarnosti.

U program su uključene i zemlje-kandidati za EU.

Poziv i prijavnica 2011 FINAL.doc 143,50 kB

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content