Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Potpisan Ugovor o izradi projektne dokumentacije Poslovnog parka Međimurje

Datum objave: 27. rujna 2011.
ugovor
Državna tajnica u Ministarstvu gospodarstva, rada i poduzetništva Tihana Kraljić i župan Međimurske županije Ivan Perhoč u srijedu su u prostorima Međimurske županije potpisali Ugovor o dodjeli sredstava za izgradnju poduzetničkih zona u JLPS u iznosu od 200.000,00 kuna.

Ministarstvo gospodarstva, rada i poduzetništva tim će sredstvima sufinancirati izradu projektne dokumentacije za zonu "Poslovni park Međimurje" koja se nalazi na prostoru bivšeg vojnog poligona u Čakovcu i Pribislavcu.

Riječ je o 70-tak ha zemljišta koje se nalazi u samom središtu Međimurja, a koji za cijelu županiju predstavlja ogromni razvojni potencijal. Ono se neposredno naslanja na objekte bivše vojarne "Nikola Šubić Zrinski" u Čakovcu gdje je već djeluju Međimursko veleučilište i Tehnološko-inovacijski centar.
Izradom projektne dokumentacije te kasnijom izgradnjom infrastrukture u zoni diže se vrijednost zemljišta, ali i potencijalnim investitorima omogućuje brže i jednostavnije započinjanje s radom na toj lokaciji.

{gallery}2011galerije/Rujan_2011/Ugovor{/gallery}

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content