Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Javna tribina u sklopu projekta "Partnerstvo na djelu"

Datum objave: 22. rujna 2011.

partnerstvo

Dana, 13.09.2011., u Županijskoj velikoj vijećnici održana je Javna tribina u sklopu projekta „Partnerstvo na djelu“ na temu „Cjeloživotno učenje – važnost kontinuiranog razvoja ljudskih potencijala, te mogućnosti zapošljavanja na lokalnom tržištu rada“.


Tribina je organizirana za lokalnu zajednicu s ciljem širenja svijesti među nezaposlenim, ali i poslodavcima o važnosti cjeloživotnog učenja i mogućnostima na lokalnom tržištu rada.  Sudionicima tribine pružene su korisne informacije o mogućnosti besplatnog obrazovanja, razvoj novih vještina ili prekvalifikacija  u sklopu projekta, ali i u okviru drugih projekata naših partnera. Poslodavci su govorili o pozitivnim iskustvima s radionica u sklopu navedenog projekta, a koje su im pomogle u boljem planiranju i organiziranju poslovanja.   
Projekt „Partnerstvo na djelu“ financira Europska unija u okviru IV. Komponente IPA programa Razvoj Ljudskih potencijala. Nositelj projekta je Hrvatski zavod za zapošljavanje, Područna služba Čakovec, a partneri su: Međimurska županija, Grad Čakovec, Grad Prelog, Grad Mursko Središće i Regionalna razvojna agencija Međimurja – Redea d.o.o.. Vrijednost projekta je 95.548,74 €, a projekt traje od 27.01.2011. – 26.01.2012..
homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content