Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

„RADIO GORICE ZA KATRUŽU“ 2011.

Datum objave: 21. rujna 2011.
al_radiog_5-64
Međimurska zaklada solidarnosti „Katruža“  i RADIO 1  tradicionalno i ove godine organiziraju „RADIO GORICE ZA KATRUŽU“ Akcija će se provoditi dva dana:

- u petak 23. rujna 2011. godine   - biti će postavljen štand na Trgu Republike u vremenu od 10,00 do 12,00 sati, gdje će se prodavati zakladni suveniri i za svaku kupnju ili donaciju   poklanjati jabuke  Na štandu će   nam pomagati Mirko Švenda Žiga, a jabuke donira AGRA Čakovec.
- u subotu 24. rujna 2011. godine -  u 8,30 ispred Gradskih bazena u Čakovcu kreće vesela povorka  prema vinogradima Gornjeg Međimurja u akciju prikupljanja grožđa i mošta.   

S  nama će biti Đura z Međimurja, Skandal band i Mediafest band.  Pozivamo vas da se uključite u akciju donacijom  u grožđu, moštu ili na neki drugi način.  U akciji nam pomažu :  Jamnica,  Agromeđimurje  d.d. Podrum Štrigova,  Vajda, pekara Suncokret, Panoex, Međimurka BS i Horvat univerzal vinarska oprema Varaždin.
Cjelokupni prihod akcije iskoristiti će  se za  pomoć onima kojima je to najpotrebnije – bolesnima s područja Međimurske županije.

(Slika: web - List Međimurje)

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content