Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Stevo Tkalčec i Zvonimir Pavlic dobitnici Povelje Međimurske županije a gimnastički klub 50.000,00 kuna donacijskih sredstava

Datum objave: 18. rujna 2011.
Povelja__nas
Otvoreno prvenstvo Hrvatske u gimnastici koje je u subotu održano u dvorani "Aton" u Nedelišću iskorišteno je kako bi se dodijelila Povelja Međimurske županije dvama zaslužnim sportskim djelatnicima.

Kako je u prigodnom govoru naglasio župan Međimurske županije Ivan Perhoč obojica su privatni kapital uložili u izgradnju sportskih objekata. Također ulaganjem u sport i radom u sportskim klubovima, pridonijeli su popularizaciji speedwaya i gimnastike. Obojica su u prošlosti bili uspješni sportaši, a svoju predanost sportu nastavljaju i danas.

Zahvaljujući se na dobivenim priznanjima Stevo Tkalčec naglasio je kako im je obojici drago što je neko prepoznao njihov rad i zalaganje za razvoj sportova koji nisu među najpopularnijima. Danas Međimurje šire prepoznaju i po gimnastici i po spreedwayu te je već to veliki uspjeh.

Nakon završetka natjecanja zamjenik župana Međimurske županije Matija Posavec predsjedniku Gimnastičkog kluba "Marijan Zadravec Macan" uručio je simbolični ček na iznos od 50.000,00 kuna. Riječ je o donacijskim sredstvima Međimurske banke iz Čakovca, koja je podržala rad kluba na prijedlog Županije. Naime, Međimurska županija početkom godine na adrese velikih tvrtki koje posluju na području Međimurja poslala je listu Udruga, kluba, projekata i manifestacija za koje smatra da su u interesu razvoja i promocije županije.

Među nekoliko projekata banka je odabrala i gimnastički klub. Ukupno, na prijedlog Međimurske županije Međimurska banka u 2011. godini donirala je pola milijuna kuna.

{gallery}2011galerije/Rujan_2011/Povelja{/gallery}

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content