Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Najava Završne konferencije projekta Mobile Region

Datum objave: 24. kolovoza 2011.


mobile-region-U petak, 26. kolovoza 2011. godine, u Koprivnici će se održati Završna konferencija projekta „Mobile Region – Prema konkurentnijem tržištu rada u pograničnom području“. Projekt se provodi se od 01. svibnja 2010. godine u okviru IPA prekograničnog programa Mađarska–Hrvatska 2007-2013, a na konferenciji će se predstaviti aktivnosti projekta kao i postignuti rezultati.

Projektom želimo ojačati društveno-gospodarsku suradnju na mađarskom i hrvatskom pograničnom području kroz poticanje mobilnosti na tržištu rada. Također, nastojimo osigurati bolje usklađivanje kvalifikacija tražitelja zaposlenja i slobodnih mjesta na tržištu rada te bolje usklađivanje prekograničnih zahtjeva i zaliha radne snage kroz razmjenu informacija između partnerima.

Završnoj konferenciji prisustvovat će svi projektni partneri iz Mađarske i Hrvatske koji će prezentirati rezultate ostvarene tijekom 16 mjeseci provedbe projekta. Također se očekuje sudjelovanje voditeljice Zajedničkog Tehničkog Tajništva iz Budimpešte gospođe Diáne Rózsa i Programskog i komunikacijskog menadžera iz ZTT-a gospodina Tvrtka Čelana, kao i sudjelovanje predstavnika županija s obje strane granice uključenih u provedbu projekta.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content