Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Raspisan natječaj za specijalistički studij "EU PROJECT MANAGER"

Datum objave: 17. kolovoza 2011.

NATJECAJI_2011

U okviru projekta Mladi i razvoj lokalnog gospodarstva kojeg zajednički provode Sveučilište Pannonia iz Nagykanizse i Regionalna razvojna agencija Međimurje - REDEA raspisuje se natječaj za upis na poslijediplomski

SPECIJALISTIČKI STUDIJ „EU PROJECT MANAGER“ (m/ž)

Riječ je o akreditiranom specijalističkom studiju u trajanju od 1 godine koji nosi 60 ECTS bodova, po završetku kojega polaznici stječu naziv  specijalist za EU projektni management. Provodi ga Sveučilište Pannonia iz Nagykanizse, a studij je za polaznike besplatan.

Kompletna nastava, uključujući polaganje ispita i pripremu radova, održavat će se na engleskom jeziku. Primjenjivat će se kombinirani model nastave – uz nastavu na daljinu, nastava će se održavati i uživo. Predviđeno je 14 vikenda nastave (petak i subota po 8 sati) u Nagykaniszi i 8 vikenda (također petak i subota) u Čakovcu, odnosno, sveukupno 352 sata nastave. Studij će pohađati ukupno 20 kandidata iz Mađarske i Hrvatske. Na natječaj se mogu prijaviti osobe oba spola.

Uvjeti za upis za kandidate iz Hrvatske:
•    završen diplomski, odnosno, dodiplomski studij
•    vrlo dobro poznavanje engleskog jezika
•    informatička pismenost (MS Office alati)
•    prebivalište ili boravište u Međimurskoj županiji
•    prednost: kandidati do 35 godina starosti i kandidati koji na svojim radnim mjestima dolaze u kontakt s pripremom i provedbom EU projekata te imaju inicijalno iskustvo u tom području.

Registracijski obrazac možete preuzeti na stranici http://developmentacademy.uni-pen.hu/en/uploads/pages/0/registration_form_en.pdf. Uz potpisani i skenirani obrazac, za prijavu je potrebno poslati:
•    presliku diplome
•    presliku osobne iskaznice (ili drugog dokumenta na kojem je vidljiv datum rođenja i mjesto prebivališta/boravišta).

Rok za slanje prijave je 26.8.2011. Prijave se šalju isključivo elektroničkim putem, na adresu bianka.logozar@redea.hr. Prijave pristigle nakon navedenog roka i nepotpune prijave neće se razmatrati.

U tjednu između 29. kolovoza i 2. rujna 2011. kandidati koji su zadovoljili formalne uvjete bit će pozvani na intervju koji će se održavati na engleskom jeziku.

Predviđeni početak studija je 16. rujna 2011. Više informacija o projektu i samom studiju dostupno je na mrežnoj stranici: http://developmentacademy.uni-pen.hu/en/.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content