Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Kampanja "Reci DA za..." se nastavlja, od sada i spot na You Tube-u

Datum objave: 10. kolovoza 2011.

app_full_proxy_m

u sklopu projekta udruge Zora “Uključi me” i dalje provodimo kampanju “Reci DA za..”, a od sada možete pogledati kratki spot o aktivnostima i uputama kako se priključiti kampanji na: http://www.youtube.com/watch?v=8v119qLCmyk

 

Cilj kampanje je prikupiti najmanje 1000 fotografija ljudi s pozitivnim porukama poput: Reci da za razumijevanje, za suradnju, za obrazovanje, itd.

Cilj projekta je povećati integraciju srednjoškolaca romske i hrvatske nacionalnosti kroz zajedničke aktivnosti, i time postići njihovu socijalnu uključenost te pružanje jednakih mogućnosti u lokalnoj zajednici. Projekt je financijski podržan od Europskog instrumenta za demokraciju i ljudska prava i sufinanciran od Međimurske županije koja je i partner na projektu.

Kroz zajedničke aktivnosti (javna kampanja, edukacije, snimanje filma...) srednjoškolci razvijaju međusobno povjerenje kako bi se oslabile međusobne predrasude i stereotipi. Na primjer, na interaktivnim radionicama je tridesetak mladih srednjoškolaca učilo o timskom radu, suradnji, nenasilnoj komunikaciji i ljudskim pravima, a sada zajednički provode ovu kampanju.

Kampanja “Reci DA za...” samo je jedna od mnogih aktivnosti kojima želimo ukazati na potrebu stvaranja jednakih mogućnosti za mlade hrvatske i romske nacionalnosti te da su uz upoznavanje i suradnju na zajedničkim aktivnostima promjene u našoj lokalnoj zajednici moguće.

Pozivamo i sve Vas da se pridružite kampanji. Ukoliko ne možete sudjelovati na nekoj od naših akcija, kampanju možete podržati u 5 jednostavnih koraka:

1. Kliknite na www.ukljucime.udrugazora.hr
2. Odaberite gumb KRENI.
3. Odaberite svoju fotografiju koju želite postaviti na web stranicu.
4. Odaberite jednu od poruka/žigova- Reci DA za...
5. Kliknite "UPLOAD FOTKE"

Uključite se i Vi! Svi ste dobrodošli!

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content