Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Međimurci na 1. Donat wine festivalu

Datum objave: 2. kolovoza 2011.
Zadar_nas
Od 28. do 31. srpnja u Zadru je održan 1. Donat Wine festival. Riječ je o manifestaciji koja želi posjetiteljima ali i domaćima pokazati da turistička ponuda nije samo more i sunce već da i na gastro-enološkom planu imamo što za ponuditi. Na manifestaciji su sudjelovali i vinari iz Međimurske županije okupljeni u Udrugu Hortus Croatiae.

Na otvaranju sajma bio je i zamjenik župana Međimurske županije Matija Posavec, koji je istaknuo da je sa zadarskim vinarima uspostavljena odlična suradnja. Zadrani su naime bili gosti na Urbanovom, a Hortus Croatiae na ovome sajmu Dalmaciji želi prezentirati našu  vinsku ponudu. Početak je suradnje koja će, vjeruje Posavec biti dugotrajna i uspješna. Predstavljanje naše vinske ponude na moru neke turiste možda potakne da u povratku posjete Međimurje, završio je zamjenik župana.

Kroz šator postavljen u samom središtu grada prošlo je mnogo ljudi, a svi oni bili su oduševljeni kvalitetom i izborom međimurskih vina.  Osim vina, održan je i gastro show a predstavili su se i zadarski proizvođači zdrave hrane.

{gallery}2011galerije/Kolovoz_2011/Zadar{/gallery}

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content