Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Predstavljen projekt e-Poslovanje

Datum objave: 12. srpnja 2011.

e-Poslovanje_420x1000
Ministarstvo gospodarstva, rada i poduzetništva u cilju poboljšanja konkurentnosti subjekata malog poduzetništva svečano je u Informacijskom centru Europske unije predstavilo projekt “e-poslovanje-Poboljšanje poslovne konkurentnosti putem elektroničkog poslovanja”.

 

 

 

 

Projekt je započeo u svibnju 2010. godine i trajat će 22 mjeseca, a financira se u okviru pretpristupnog programa IPA. Cilj projekta je poboljšanje konkurentnosti malog gospodarstva povećanjem razine svijesti o važnosti elektroničkog poslovanja I elektroničkog trgovanja povećanjem razine korištenja “e-poslovnih” I “e-komercijalnih” mogućnosti.


Kroz projekt će poduzetnici imati prilike sudjelovati na treninzima usavršavanja elektroničkog poslovanja koji će se održavati u lokalnim poduzetničkim potpornim institucijama. Osim toga, projekt ima za cilj napraviti priručnik za sve buduće trenere e-poslovanja te poticati da se završetkom 2011. godine više od 1.000 malih i srednjih poduzetnika pridruže digitalnoj ekonomiji.

Više informacija o samom projektu dostupno je na stranicama Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva ili na stranicama eposlovanja.

 

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content