Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

2. Dani EU fondova

Datum objave: 30. lipnja 2011.

2._dani

U Hotelu Sheraton, Kneza Borne 2, Zagreb, 4. i 5. srpnja 2011. godine, u organizaciji Ministarstva financija i ostalih institucija iz sustava upravljanja programom IPA, održat će se informativno-edukativni događaj pod nazivom „2. Dani EU fondova“. Program će 4. srpnja trajati od 12 do 18 sati, a 5. srpnja od 9 do 15. sati.

Cilj "2. Dana EU fondova" je pružiti sveobuhvatnu i stručnu informaciju o mogućnostima korištenja sredstava iz aktualnog IPA pretpristupnog programa kao i budućih fondova EU, koji će Republici Hrvatskoj biti na raspolaganju nakon ulaska u Europsku uniju te podijeliti stručna znanja i iskustvo vezano za pripremu i prijavu projekata s potencijalnim korisnicima sredstava EU.

Predavanja će držati stručnjaci iz institucija koje su trenutno akreditirane za korištenje pretpristupnih fondova, a koje će imati značajnu ulogu i u budućim fondovima EU, a na predavanjima će također sudjelovati već postojeći korisnici kako bi podijelili svoja iskustva vezano za korištenje pretpristupnih sredstava EU.

Sudjelovanje na 2. Danima EU fondova je besplatno, a raspored predavanja, prijavnicu, kao i dodatne informacije potražite na Internet stranici Središnjeg državnog ureda za razvojnu strategiju i koordinaciju fondova Europske Unije.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content