Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Slobodni festival - 8. i 9. srpnja u Čakovcu

Datum objave: 29. lipnja 2011.

proslogodisnji_SF_m

Peti Slobodni festival je dio projekta Transdisciplinarnost i novomedijske kulture u razvoju prekograničnog područja (NEW MEDIA CROSS-BORDER) u okviru IPA operativnog programa Slovenija-Hrvatska 2007 – 2013, te je sufinanciran od Europske unije i Ministarstva kulture, a održat će se 8. i 9. srpnja 2011. u Čakovcu u prostorima Autonomnog centra – ACT, Dr. Ivana Novaka 38.


Slobodni festival 5 poziva umjetnike, hakere, informatičare, aktiviste, ekologe,  stručnjake i hobiste iz raznih područja, na razmjenu znanja i vještina i razvoj ideja i projekata. Ovogodišnji Slobodni festival napravio je zaokret u konceptu i metodologiji i neće biti organiziran u obliku konferencije. Odabrano je 14 ideja i projekata vizionara s područja umjetnosti, održivog razvoja i ekologije, novih tehnologija, poljoprivrede, informatike i društva općenito koje će biti predstavljene. Sudionici Festivala će odabrati 5 ideja koje će se u toku festivala razrađivati u malim grupama.

Prijava na Slobodni festival 5 je obavezna. Sve informacije o programu i prijavama nađite na http://slobodnifestival.info.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content