Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Raspisan 5. natječaj za dodjelu sredstava IPARD programa za Mjeru 101 i Mjeru 103

Datum objave: 7. lipnja 2011.
ipard_U namjeri da informacije o provedbi IPARD programa budu na vrijeme dostupne svim potencijalnim korisnicima na području cijele Republike Hrvatske, obavještavamo Vas da je Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju - SAPARD/IPARD Agencija - objavila peti javni natječaj za prikupljanje prijava za dodjelu sredstava iz IPARD programa za Mjeru 101 „Ulaganja u poljoprivredna gospodarstva“ i Mjeru 103 „Ulaganja u preradu i trženje poljoprivrednih proizvoda“.

Javni natječaj je objavljen u Narodnim novinama broj 58/11, a dostupan je i na internetskoj stranici Ministarstva poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja (www.mps.hr) i na internetskoj stranici Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju (www.apprrr.hr), gdje se nalaze i Vodiči za korisnike za ove mjere.
Obrasci za prijavu na natječaj te informativni upitnici koji se popunjavaju i šalju zajedno s prijavom i pratećom dokumentacijom su dostupni na internetskoj stranici Agencije za plaćanja, a može im se pristupiti i preko web stranice Ministarstva poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja. Rok za podnošenje prijava počinje teći od 30. svibnja 2011. i traje zaključno do 11. srpnja 2011., sukladno tekstu Natječaja.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content