Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

(VJEROVATNO) Najbolji prostori za poslovna događanja u Međimurju - coworking ured i konferencijske dvorane u TICM-u

Datum objave: 12. listopada 2020.

Organizirate li konferenciju, edukaciju, radionicu ili pak tražite reprezentativan prostor za sastanak s poslovnim partnerima i prezentaciju proizvoda ili usluga, TICM-ovi prostori vjerojatno su najbolji  odabir u Čakovcu. Za one koji traže lijepo uredsko radno mjesto imamo coworking prostor. 
Tehnološko-inovacijski centar Međimurje (TICM) poduzetnički je inkubator  s desetljećem uspješnog rada iza sebe. U bivšoj vojarni u Čakovcu, današnjem Centru znanja Međimurske županije, TICM je obnovio i vrhunski opremio tri zgrade ukupne površine 3.600 mu kojima se, uz 63 ureda, nalaze dvorane za održavanje poslovnih sastanaka, edukacija i konferencija. Osim za pedesetak poduzeća koja posluju u TICM-ovim prostorima, sljedeći prostori su dostupni za iznajmljivanje vanjskim korisnicima:

  • Multimedijalna dvorana sa 130 sjedećih mjesta, opremljena računalnom i prezentacijskom opremom, prikladna za organizaciju konferencija i drugih većih događanja. Dvorana se nalazi u prizemlju zgrade TICM 1 i središte je brojnih zbivanja u Centru znanja. Prva fotografija.
  • Tri sobe za sastanke za poslovne sastanke kapaciteta od 6 do 20 osoba s videokonferencijskom i prezentacijskom opremom. Sljedeće tri fotografije (2,3,4).
  • Dvije informatičke učionice opremljene prijenosnim računalima, pametnim pločama i projektorima kapaciteta do 20 osoba. Učionica u zgradi TICM1 je modularna i lako se može prilagoditi radu u grupama. Posljednje dvije fotografije (5,6).

Nedavno smo otvorili i prvi coworking ured u Međimurju. Dijeljeni ured od 90 m2 ima 10 radnih jedinica namijenjenih freelancerima i drugim korisnicima koji imaju potrebe za fleksibilnim uredskim radnim mjestom u izrazito ugodnom okruženju.
TICM Coworking
Fotogaleriju, cjenik i detaljniji prikaz dvorana i coworking ureda možete pronaći na poveznicama: coworkingdvorane za najam. Sve informacije o TICM-ovim uslugama možete dobiti pozivom na broj telefona 040 499 405 ili slanjem poruke elektroničke pošte na info@ticm.hr.
 Projekt Ulaganje u proširenje poduzetničke poslovne infrastrukture u Centru znanja Međimurske županije je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Sadržaj objave je isključiva odgovornost Međimurske županije i Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje.


Članak o coworking uredu i dvoranama za najam u okviru zgrada poduzetničkog inkubatora TICM-a objavljen je u posljednjem izdanju Međimurskih novina (broj 1308 od 9. listopada 2020. godine). Članak prenosimo u cijelosti.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content