Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Više od 600 predškolaca na 17. Olimpijskom festivalu dječjih vrtića

Datum objave: 15. svibnja 2018.

Sedamnaesto izdanje Olimpijskog festivala dječjih vrtića koji se održava pod pokroviteljstvom Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO)  obilježeno je u Čakovcu, na stadionu SRC Mladost. Pet sportskih disciplina u kojima se mališani  natječu su  mali nogomet, bacanje loptice, trčanje na 25 metara, štafeta 4×25 metara i skok u dalj, s više od 600 djece predškolske dobi iz  čak 14 dječjih vrtića s područja Međimurske županije.
Smijeh, veselje i razigrani međimurski mališani dijelom su priče Olimpijskog festivala koji se i ove godine održava diljem Hrvatske.
Matija Posavec, župan Međimurske županije otvorio je 17. Olimpijski festival dječjih vrtića te poželio svim djevojčicama i dječacima puno igre i sreće tijekom disciplina u kojima se natječu, gdje su već sada svi pobjednici.
Predsjednik Zajednice športskih udruga i saveza Međimurske županije Mato Kljajić, izrazio je zadovoljstvo brojem predškolaca koji sudjeluju na Olimpijskom festivalu te im poželio mnogo uspjeha i sreće u svakoj „tekmi“ u kojoj će sudjelovati tijekom dana, a iz kojih će se zasigurno kroz koju godinu izaći vrhunski međimurski ambasadori sporta.
17. Olimpijski festival dječjih vrtića podržali su i gradonačelnik Grada Čakovca Stjepan Kovač i gradonačelnik Grada Mursko Središće Dražen Srpak uz pune tribine navijača ponosnih roditelja, baka i djedova, braće i prijatelja.
[ngg_images source="galleries" container_ids="1590" display_type="photocrati-nextgen_basic_thumbnails" override_thumbnail_settings="1" thumbnail_width="120" thumbnail_height="90" thumbnail_crop="1" images_per_page="100" number_of_columns="0" ajax_pagination="0" show_all_in_lightbox="0" use_imagebrowser_effect="0" show_slideshow_link="0" slideshow_link_text="[Prikaz slika]" order_by="imagedate" order_direction="DESC" returns="included" maximum_entity_count="500"]

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content